Канікули – це чудова пора для школярів, це пора відпочинку та екскурсій.  У цей час діти мають можливість пізнавати світ, а саме: подорожувати, відвідувати історичні місця, заповідні зони, ознайомитися з мистецтвом і творчістю та багато іншого.

Цікаво і змістовно пройшли осінні канікули для учнів нашого закладу освіти. Педагоги разом зі своїми вихованцями подорожували мальовничими куточками України.

Учні 5-9 класів відвідали столицю, де пройшлися найстарішою вулицею Києва – Андріївським узвозом, покаталися на фунікулері, помандрували зоряним небом планетарію, відвідали різноманітні музеї та поласували тортиками та цукерками фабрики «Рошен», .
А також школярі вирушили у незабутню поїздку до Львова.

Хто не прогулювався затишними старовинними вуличками міста, той не зможе оцінити всю красу древнього Львова. Перед юними гостями з Володимира відкрилися величні пам’ятники історії та архітектури: театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, пам’ятник Тарасу Шевченку, львівська статуя свободи та інше. Учні піднялися на найвищу точку Львова – гору Високий замок, побачили місто з висоти пташиного польоту.

Правду кажуть, що Львів пахне кавою і шоколадом. Так у «Майстерні шоколаду» ввічливий персонал ознайомив дітей з різноманітними рецептами приготування кави і шоколаду та допоміг підібрати одне з авторських тістечок власного приготування. А за великим склом на першому поверсі учні мали змогу на власні очі спостерігати за технікою виготовлення та переплавки шоколадних виробів різної форми та величини.

Особливе враження на учнів справив музеї. Діти мали можливість побачити історичні споруди різних регіонів Західної України. Це не відновлені з картинок будівлі, а справжні хати різних століть. І що найцікавіше, внутрішнє оздоблення у них таке, яким було у давнину.

Щасливо, натхненно, пізнавально та весело провели осінні канікули учні нашої школи. Школярі познайомилися із музеями, визначними місцями і просто побули разом – дружньою сім’єю. Набравшись сил та енергії, діти готові приступити до оволодіння знаннями.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.