Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни.

Пам’ятаємо, що агресора зупинили  спільними зусиллями Об’єднані Нації.

На жаль, вдруге Україна відзначає 8 травня в умовах повномасштабної військової агресії росії.

Сьогодні, у нашому закладі освіти проведено тематичні години спілкування, Уроки Пам’яті: «Ми пам’ятаємо своїх героїв», «Народу мир потрібен, як вода…», «Пам`ять заради майбутнього», «Пам`ятаємо, перемагаємо». Під час яких учні поглибили знання про героїчне минуле нашого народу, виховували почуття патріотизму, мужності, любові до Батьківщини, вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у Другій світовій війні.

Сьогодні також пройшов флешмоб до Дня пам’яті та примирення «Червоний мак – квітка пам’яті». Вчителі та здобувачі освіти прикрасили груди «Маками пам’яті», а також провели майстер-класи з виготовлення стилізованих червоних квітів.

Класні керівники початкових класів організували виставку дитячих робіт та малюнків «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього».

Сьогодні, як ніколи, молоде покоління розуміють, що мир – найбільше багатство на Землі. Ми вивчаємо свою історію, шануємо і пам’ятаємо тих, хто у роки Другої світової війни відстояв мир, і молимося за захисників, які боронять його в Україні сьогодні. Засвоюємо історичні уроки про те, що український народ перемагає тоді, коли ми єдині, соборні. Ця пам’ять робить нас сильнішими.

Традиційне гасло цих пам’ятних днів «Пам’ятаємо – перемагаємо!» цього року особливо актуальне. Ми абсолютно впевнені: перемога буде за Україною!

Пам’ятаємо тих, хто боровся за Україну у роки Другої світової війни! Шануємо тих, хто воює за неї сьогодні!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.