У цю хвилину відважні воїни роблять усе можливе, щоб звільнити Україну від росіян. Серед захисників багато тих, хто в мирний час виконував не менш важливу функцію для народу. Наразі нашу незалежність оберігають й освітяни, завдяки яким ми можемо щодня прокидатися, працювати, навчатися та наближати перемогу на своєму фронті.

Ще один герой. Він разом з іншими воїнами стоїть на захисті нашої держави, боронить нашу землю від ворогів.

Це вчитель біології нашої школи – Євген Ігорович.

Війна продовжується і наші захисники продовжують боротьбу за майбутнє кожного з нас.  Кожен у тилу намагається долучитися до цієї боротьби, адже лише спільними зусиллями ми здобудемо перемогу.

Завдяки проведеним раніше благодійним заходам (ярмарка, забіг на підтримку ЗСУ, донати) ми змогли придбати та відправити нашому колезі, а також його побратимам та випускнику школи черговий вантаж.

Це великі газові балони, енергетики, енергетичні батончики, батончики та кабаноси, засоби особистої гігієни, антисептики, окопні свічки, підпалювачі та інше.

А ще ангели, патріотичні листівки та малюнки – все це робили діти, щоб виказати свою підтримку. Діти впевнені, це додасть захисникам наснаги і мужності протистояти ворогові.

Дякуємо всім, хто приєднався до цього важливого процесу підтримки наших земляків-захисників. Вони відчувають нашу руку допомоги і дякують за це. Ми не зупиняємось і продовжимо  допомагати нашим колегам, випускникам, знайомим, тим хто служить у лавах ЗСУ.

Дорогі наші захисники! Кожному із вас ми бажаємо довгого життя, міцного здоров’я, сталевої витримки і незрадливої удачі! Дуже чекаємо миру і хочемо побачити усіх вас вдома! А поки ви захищаєте наші життя на передовій, знайте: хоч фізично ми і далеко, але подумки завжди поряд і завжди готові допомогти вам усім, чим тільки можемо! Все буде Україна!

Разом до перемоги!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.