Сьогодні не має і не може бути нічого важливішого ніж допомога ЗСУ та наша Перемога!

Нещодавно був організований благодійний ярмарок, де всією шкільною родиною закладу нам вдалось зібрати велику суму і з цих коштів ми придбали: лопати, кірки, шкарпетки, ліки, вологі серветки, кетчуп, приправи, чай, каву, мівіну, сухе молоко, і ще безліч всього, що поїде до хлопців на фронт.

Також до нашої посилки долучилась громада Голосієва, жінки принесли в’язані шкарпетки,  домашнє згущене молоко, саморобні “батончики” (у склад яких входить імбир, горішки, родзинки, курага).

Здобувачі освіти намалювали малюнки для воїнів ЗСУ. А також листи вдячності, листи роздумів, листи підтримки. Особисто учні 8-Б виготовили 2 плакати зі своїми побажаннями. І нехай ці дитячі роботи принесуть нашим захисникам любов і радість та тепло від сердець наших неймовірних дітей.

Все, що вдалося зібрати для наших Воїнів для чергової поїздки на ПЕРЕДОВУ.

Ми хочемо висловити нашу вдячність кожному члену нашої шкільної спільноти – вчителям, учням, батькам, всім хто з радістю долучився до благодійної мети. За вашу допомогу, за оперативність, за добро, яке ви даруєте у складні для нашої країни часи, і небайдужість до тих, хто потребує нашої підтримки.

Щира вдячність «Спілці жінок Київщини», і усім хто докладає зусиль до організації цієї волонтерської подорожі та забезпечення наших бійців найнеобхіднішим!

Ви – неймовірні!

Такі заходи продовжують відбуватись в нашому закладі освіти, оскільки в кожного учня, батька чи педагога в душі є віра в Перемогу та любов до Батьківщини, і неймовірна дяка ЗСУ за захист.

Продовжуємо допомагати нашим Воїнам!

Дякуємо Героям за відвагу, мужність та за кожен новий день! Ви – щит і міць нашої країни та всієї Європи! Слава Україні! Героям Слава!

Переможемо!

#волонтерство

#СШ110

#СпілкажінокКиівщини

#СпілкажінокУкраіни

#ЗСУ

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.