Профорієнтаційна робота зі здобувачами освіти – один з головних напрямків виховної роботи, яка спрямована на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати.

Сьогодні до наших гімназистів, учнів 9х класів  завітали представники Ювелірного коледжу. Вони провели захоплюючий майстер-клас з виготовлення прикраси, де учні мали можливість не лише відчути себе справжніми майстрами, але й спробувати свої сили в цій творчій галузі. Представники коледжу також показали відео про навчальний заклад, де відобразилися його особливості, можливості та середовище навчання. Вони розповіли про різноманітні спеціальності, на які йде набір, і пролили світло на можливості розвитку та кар’єрного зросту у цьому коледжі. Крім того, були представлені роботи учнів коледжу.

Цей захід став важливим кроком у профорієнтаційній роботі з учнями, допомагаючи їм зрозуміти можливості та переваги обраної професії та підготувати їх до свідомого вибору майбутньої кар’єри.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.