В той час коли на нашу землю летять ракети та дрони ворога, коли руйнують нашу енергосистему та іншу критичну інфраструктуру, наш заклад освіти разом із батьками продовжують допомагати нашим військовим виборювати мир та підтримувати дітей Херсона, які постраждали під час окупації.
Тож попри все рухаємось вперед. Чим можемо, тим допомагаємо. Тому що байдужими не можна бути. Ми не можемо стояти осторонь. Наші діти розуміють, що відбувається в країні, та хочуть бути корисними.

Нещодавно у нашому закладі освіти був організований Благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України.

Діти, батьки, учителі, сусіди наших учнів долучилися до благодійної ярмарки  на підтримку ЗСУ.

Усі з радістю несли, смаколики, випічку, вироби. Збирались класом і окремо, передавали сусіди, знайомі та родичі наших учнів, аби допомогти нашим військовим.

Серед запропонованого асортименту смаколиків були як заздалегідь куплені, так і власноруч з любов’ю приготовані тістечка, кекси, торти, цукерки, печиво, а також вироби ручної роботи.

Кожен здобувач освіти, який долучився до благодійного заходу – чи виготовляв вироби, чи готував смаколики, чи торгував, чи купував – відчув свою причетність до наближення Перемоги.
Зібрані кошти з ярмарки будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.

Протягом тижня також проходила Благодійна акція на підтримку херсонських дітей, які 8 місяців перебували в окупації (школі І-ІІІ ступенів #28 м. Херсон).

Разом з батьками, учнями та педагогічним колективом ми зібрали велику кількість необхідних речей: канцелярські товари, засоби гігієни (мило, шампунь, зубні пасти тощо), свічки, ліхтарики, теплі шапочки, рукавички, солодощі, ігри та іграшки.

А крім цього ще й всі долучились до збору коштів перерахувавши гроші на відкриті донати: “Наші сердця б’ються разом із Херсоном. На підтримку дітей Херсону” та “На солодощі для ЗСУ до Свята Святого Миколая”.

Міцні руки воїнів тримають метал, захищаючи наше майбутнє. Інші – дитячі ручки, з великою любов’ю і теплом  малюють, пишуть проникливі листи.

Так відбувається взаємообмін вірою, подякою, любов’ю до свого рідного, до України.

Кожен воює на своєму фронті, наближаючи перемогу! Наші діти виготовляють обереги, з малюнками та солодощами передають їх воїнам-захисникам.

Ми пишаємося, що ми українці, пишаємося нашими учнями та батьками, нашою Україною, ЗСУ та всіма тими, хто волонтерить!

Щира подяка усім, хто долучився до великої справи.

Попереду — нові добрі справи, адже досконалості немає меж.

Наближаємо Перемогу разом!.

В єдності наша сила!

З нами Бог і Україна!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.