27 вересня відзначається Всесвітній день туризму та День туризму в Україні. Ми щиро вітаємо всіх причетних!

Сьогодні, 27 вересня команда 7-8 класів нашого закладу освіти з керівниками Шосталь Ю. Л. та Назаренко І. Ю. прийняли участь у районному туристсько-краєзнавчому заході «Голосіїв_ТУР_FEST» присвяченому Дню туризму.

Тепла і сонячна погода, різнобарвний осінній ліс, день, проведений не за партами, а на свіжому повітрі на території національного природного парку «Голосіївський».

Юні спортсмени змагались зі спортивного орієнтування «Лабіринт», проходили «Смугу перешкод», брали участь у конкурсі в’язання вузлів, показали свої здібності на станції «Астрономічна», а також відповідали на питання вікторини «Я люблю Україну».

Командний дух та жага до перемоги, залишили в учасників змагань тільки найприємніші спогади та позитивні емоції! Діти чудово провели час та дізналися багато нового!

Так чи інакше, Всесвітній день туризму стосується кожного з нас. Будь-яка людина хоча б раз у житті подорожувала і, тим самим, відчувала більшу повноту життя. Тому подорожуйте, пізнавайте та відкривайте для себе нові вершини, нові міста, нові країни…

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та працювати, брати участь у заходах, радіти дрібничкам, подорожувати містом… За можливість просто бути. Тут і зараз. В найкращій країні в світі. 

Слава Україні! Героям Слава!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.