26 лютого ми відзначали День спротиву російській окупації Криму.

Кожне окуповане місто чи село — це люди, українці та українки, які чекають на звільнення, які чинять спротив ворогам, які вірять у наше світле та спільне майбутнє.

Знаходячись на підконтрольних Україні територіях, нам неабияк важливо підтримувати тих, хто наразі знаходиться в окупації, наскільки це можливо. Щодня нагадувати про те, що ми памʼятаємо про їхню стійкість та  ніколи не покинемо одне одного. Наш заклад освіти на підтримку кримчан, долучився до конкурсу малюнків «Мій Крим», який відбувся 26 лютого.

Сьогодні, 28 лютого в нашому закладі освіти підвели підсумки і нагородили переможців та учасників конкурсу.

Оцінювати роботи вкрай складно – вони всі чудові! Ми організували учнівське голосування, яке провели напередодні.

Ми можемо гордо сказати, що кожен учасник є справжнім переможцем, адже усі малюнки випромінюють щирі дитячі почуття та прагнення звільнити окуповані території, повернути Крим під контроль України.

У церемонії нагородження взяла участь директор закладу – Лариса Ігорівна Дубовик. «Переглядаючи кожну конкурсну роботу розумієш, що кожен із цих малюнків – це маленький крок до Великої Перемоги. Це те, що відчувають зараз українці, наші учні. Крим буде частиною України. Він і є частиною України. Ми підтримуємо кожного хто продовжує боротися за правду та справедливість, за наш український Крим. Разом ми сильніші, разом ми відстоюємо нашу свободу і незалежність.» – зазначила директор закладу.

Переможцями конкурсу стали:

І – Чулова Каріна,

ІІ – Косаковська Ліза,

ІІІ – Білик Ілля.

Учасників конкурсу нагородили грамотами та приємними подарунками та солодкими смаколиками.

Дякуємо педагогам та батькам, що залучаєте дітей до творчого світу.

Дякуємо всім учасникам за виявлений інтерес, творчі зусилля та креативні ідеї!

Вітаємо наших переможців!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.