Дистанційні уроки, виховні заходи, дистанційні наради та педради. Бачимо один одного частіше всього на екранах комп’ютерів та телефонів.

10 травня вчителі нашого закладу освіти вирішили зустрітися офлайн та онлайн на засіданні педагогічної ради, де було розглянуто багато нагальних питань.

Директор закладу Лариса Дубовик ознайомив членів педколективу з нормативними документами щодо закінчення 2021/2022 навчального року відповідно до затвердженої структури Департаментом освіти і науки міста Києва: 31 травня  – завершення освітнього процесу; орієнтовно 14-15 червня – видача документів про освіту учням 9-х класів.

Заступник директора, Тетяна Володимирівна, ознайомила колег з методичними рекомендаціями щодо заповнення журналів, про проведення підсумкового оцінювання результатів навчання учнів відповідно до вимог наказу МОН України від 01 квітня № 290., про підготовку та надання відповідної документації для нагородження учнів похвальними листами

Під час онлайн-діалогу було обговорено ще такі питання:

прийом документів для зарахування учнів до 1-х класів; звільнення учнів 4, 9, 11-х класів від державної підсумкової атестації; виконання освітніх та навчальних програм;

здійснення семестрового та річного оцінювання; робота зі шкільною документацією та електронним журналом на платформі HUMAN; комплектація педагогічних кадрів; продовження підвищення кваліфікації педагогічних працівників на платформах ІПО Київського університету імені Бориса Грінченка; формування 5-х класів, які працюватимуть за новим Державним стандартом базової середньої освіти у  2022/2023 навчальному році; організація та проведення Останнього дзвоника у режимі онлайн.

Завершилася робоча зустріч на позитиві та з вірою в перемогу. Педколектив мав змогу побачитися, обмінятися посмішками і привітаннями.

Директор побажала колегам здоров’я, сили, мудрості, впевненості у завтрашньому дні,  успішного завершення начального року, швидкої перемоги і миру для всіх нас.

«Дякую всім за роботу. Дякую що ви є!»

“Низький уклін всім нашим захисникам та захисницям. Дякуємо за героїзм!”

#перемагаєморазом

#всебудеукраїна

#освіта_сила

#педрада

#навчаннятриває

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.