У воєнний час програма Президента України «Здорова Україна» набуває особливого змісту. Адже фізичний і психологічний стан, здоров’я, рівень тривожності учнів та учениць значною мірою залежить від їхньої рухової активності.

У цей складний час освітній процес продовжується. Вчителі фізичної культури, об’єднані рухом Junior за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», започаткували проєкт «Перемагаємо разом».

Сьогодні, 18 травня, знову стала учасницею даного проєкту наша колега, Шосталь Юлія Леонідівна, яка спільно з вчителями інших регіонів нашої країни Євгенією Білаш (Полтавська обл.), Романом Сандуляк (Хмельницька обл.), та акторкою Ксенією Мішиною провели онлайн-урок з фізичної культури. Також до зіркового уроку долучилися і наші здобувачі освіти учні – 10 класу, СШ №110 імені К. Гапоненка міста Києва.

Неперевершене спілкування однією мовою, емоційна розрядка, зниження тривожності, підтримка один одного у непрості часи, обмін досвідом, патріотична закличка присвячена Дню вишиванки, суперська рухова активність та незабутня онлайн-зустріч із зіркою шоу-бізнесу, українською акторкою театру і кіно, суддею шоу Україна має талант 2021 – Ксенією Мішиною. Яка розповіла та продемонструвала, як потрібно пластично та красиво рухатися та як почуватись енергійно з самого ранку.

Щира вдячність усім діткам, вчителям та Ксенії за неперевершений урок. Ну, а організаторам – великий респект за титанічну пророблену роботу, Junior, ви неймовірні.

Але якщо ви не мали вдосталь часу, аби приєднатися до уроку дивимось ваші відео прямого ефіру на YouTube-каналі і неймовірно кайфуємо.

#перемагаєморазом

#всебудеукраїна

#спорт_фізкультура_це_сила

#фізичнакультура

#навчаннятриває

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.