З приходом перших весняних днів ми – жінки чекаємо на свято.  Адже весна і жінка це слова синоніми. Адже так як і Весна –  Жінка  це одвічна загадка природи. Як у кожній квітці в  кожній жінці є своя чарівність, привабливість, неповторність. І саме для  вас, найчарівніша половино людства свою любов і повагу дарували учні нашої школи дорогим жінкам.

Святковий концерт, слова-вітання, вірші, пісні та танцювальні постановки радували глядачів. Цього дня усі номери, які показали учні танцювального гуртка під керівництвом Дубовик Є.В. були представлені вперше. Глядачі аплодували стоячи!

Усіх присутніх привітала директор школи Лариса Ігорівна: «Хочу побажати всім жінкам, щоб святковий настрій та приємні емоції супроводжували вас не тільки у свято 8-го березня, а й кожен день у житті. Також, нехай кожна з вас щоденно перебуває у любові, радості і достатку. І звісно, ж бажаю здоров’я та справжнього жіночого щастя. Окремо дякую вам, за таких талановитих діток. Адже, вони – наше майбутнє!».

Приємно було чути позитивні відгуки глядачів після концерту…
Дякуємо усім, хто долучився до підготовки і проведення свята: учнівському самоврядуванню, учням 5, 6, 8, класів, вчителям Олійник Т.Д., Соколовій Т.З., Вишпольській І.С. Ви – молодці! Дякуємо за передсвятковий настрій!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.