Ми живемо на найдивовижнішій планеті – планеті світлих сонячних ранків, яскравих лагідних днів і тихих зоряних ночей, що пахнуть м’ятою та матіолою. На планеті, що дарує найщиріші почуття і щастя тим, хто шанує, любить та оберігає її!

З нагоди відзначення Дня Землі та з метою навчити дітей відчувати красу природи, виховувати любов і бережливе ставлення до неї, формувати почуття прекрасного, спонукати учнів до захисту краси довкілля та сприяти формуванню етичних взаємин людини з довкіллям наш заклад освіти долучився до святкування Міжнародного дня Землі.

З нагоди свята дистанційно в онлайн форматі наші вчителі провели різноманітні корисні та цікаві заходи, а саме: вікторини, бесіди, еко-уроки, виховні години, переглянули відео спрямовані на об`єднання зусиль для захисту миру на планеті та збереження природи.

Наші учні також намалювали серію малюнків і створили колажі про те, як сильно вони люблять нашу планету.

Досить креативно відзначити екологічне свято вирішили учні та батьки 2-А класу під керівництвом  класного керівник Верети З.В. Вони підготували серію фотографій (які робили під час прогулянок з батьками) з нагоди відзначення Дня Землі.

А здобувачі освіти 4-Б класу під керівництвом Плешакової К.М. долучилися до проєкту UNISEF “Найбільший урок у світі” з екології та кліматичних змін “ПЛАНЕТА-НАШ ДІМ” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та EdEra. Мета якого: розширити  уявлення учнів про Землю, збагатити знання про екологію, бути екосвідомими, любити рідний край та небайдуже ставитися до проблем охорони навколишнього середовища. Онлайн урок був надзвичайно цікавим, пройшов у позитивній атмосфері. Були розглянуті екологічні проблеми та шляхи їх вирішення. Учні працювали в командах, висловлювали думки, пропонували нові ідеї  та шляхи розв’язання екологічних проблем. Дізналися більше, як кожна людина може протидіяти зміні клімату і що може кожен із нас зробити саме сьогодні для збереження планети Земля.

Тож давайте берегти нашу природу, нашу Землю, збагачувати, вдосконалювати, робити щось не тільки для себе, а й для інших! Думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній. Не забувайте, що наша доля – це доля нашої рідної Землі і вона у наших руках!

10 цікавих фактів про Землю:

  1. Земля з’явилась понад 4,5 млрд років тому.
  2. 70% поверхні планети займає вода.
  3. Доба має менше 24 год.
  4. Земля не кругла.
  5. Сонячне світло доходить до Землі за 8,3 хв.
  6. Основна частка Землі — залізо, кисень, кремній і магній
  7. У добовій історії Землі люди з’являться близько опівночі.
  8. Земля має найкраще розташування у космосі.
  9. Земна кора не є повністю твердою.
  10. До протилежного кінця Землі можна потрапити за 42 хв.

#заклад_освіти110

#Всеукраїнський_відкритий_урок

#з_турботою_про_Землю

#Все_буде_добре_ОК

#Дистанційне_навчання_натисни_на_посилання

#навчай_дистанційно_як_Київ

#Киів_онлайн

#секретики_дистанційного_навчання_Київ

#лайфхак_дистанційне_навчання

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.