Щороку наприкінці літа Україна відзначає своє головне державне свято – День Незалежності! Дата цієї важливої дати незмінна – 24 серпня.

2022 рік став роком випробувань та значних втрат. Ворог вирішив відібрати у нас волю, суверенітет та території. Проте у російських загарбників нічого не вийде, бо ми, українці, завжди були волелюбними та незламними, і  ми обов’язково переможемо!

На жаль, цього року ми не зможемо святкувати День Незалежності як завжди, адже продовжується героїчна боротьба нашого народу із окупантами.

Усі ми, кожного дня додаємо значних зусиль, наближуючи нашу перемогу. Наш заклад освіти підтримав ініціативу та взяв  участь у спортивному флешмобі з нагоди відзначення 31-ої річниці Незалежності України у рамках реалізації соціального проекту “Активні парки – локації здорової України”. Наші вчителі, батьки та здобувачі освіти виконали 31-е повторення фізичної вправи. Ми міцні духом, працьовиті, сильні, й за нами – перемога!

Дякуємо всім хто долучився до флешмобу та інших фізичних активностей.

З днем народження, країно!
Зі святом нас усіх!
Ми – нація єдина,
А наша зброя – гумор й сміх!
Ми – веселі, щирі, добрі,
Не страшні нам дощ і сніг,
Ми – сміливі і хоробрі,
Тож зі святом нас усіх!

#СШ_110 #активніпарки #здорова_Україна #націяпереможців #спортивнийфронт #мінмолодьспорту #UnitedUkraine #StandWithUkraine

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.