Місце, де слова оживають, де кожна історія, кожен герой має своє місце й час. Це уявний світ, створений зі смаком авторського письма та фантазії, де можливо забути про реальність і зануритися у безмежні простори книжкової мрії.

Тож запрошуємо вас разом з нами відкрити ворота до цієї чарівної країни. Відчуйте силу та магію книжкового слова, яке здатне змінити світ та засвітити шлях до нових відкриттів та висот!

Гімназія №110 міста Києва долучилась до створення виставки шкільних плакатів та проектів у Фестивалі «Книжкова країна» на ВДНГ. Представивши свій неповторний проект на тему “Кришталева казка».

Учні 7-х класів виявили свою творчість та уяву, створивши проект у вигляді книги, всередині якої створено кришталевий будиночок.

Кожна сторінка цієї книги відкриває перед глядачем уявну картину Книжкової країни. Від величних літературних містечок до кришталевих будиночків, де зберігаються найцінніші слова та історії, які надихають та розвивають уяву.

Поринули в цю незабутню атмосферу та відкрили для себе магію книг 5 класів нашої гімназії. Дякуємо за неймовірні спогади і мандрівку до Книжкової країни, за цікаво й корисно проведений час в освітніх зонах.

Цей фестиваль не лише надихнув гімназистів на подальше вивчення книжкового світу, а й став чудовою можливістю для них проявити свою творчість та розвинути культуру читання. Проведений час залишив багато позитивних вражень та підштовхнув до бажання читати ще більше.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.