Ми молимось за вас,

ЗСУ, наші дружні,

Бо в кожного із вас,

Палає в серці мужність!

Сьогодні сотні тисяч воїнів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Їм, як ніколи, потрібні увага, повага, любов та підтримка.

Сьогодні наше майбутнє залежить від нашої згуртованості.

В такий непростий час, час неймовірного патріотичного піднесення українців і тяжкого випробування нашої України, наш заклад освіти СШ №110 імені К. Гапоненка міста Києва не стоїть осторонь, а приєднується до волонтерського руху.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи нашої школи знову долучились до збору гуманітарної допомоги. Цього разу для одного з підрозділів ЗСУ. Спільно було зібрано багато ящиків з необхідними для наших солдатів, а саме продукти харчування довготривалого зберігання, солодощі, консервація і, звичайно – листівки підтримки.

Наші здобувачі освіти, учні 8-Б класу об’єдналися у потужний фронт допомоги нашій армії. А саме під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Ольги Миколаївни Максименко, зробили листівки-обереги, щоб підтримати наших солдатів і вкотре нагадати: “Тримайтеся, ми з вами!”

В цих речах найголовніше ‒ частинка дитячої любові і домашнього тепла.

Адже у нас є одне спільне бажання: нехай, нарешті, в Україні запанує МИР!

Дякуємо кожному  з вас, вашим батькам, рідним за активність, всім тим, хто є справжніми патріотами нашої держави, хто долучився до благородної волонтерської справи, за те, що допомагаєте ЗСУ,  робите все можливе і навіть  не можливе для нашої  Перемоги.

Все зробимо для того, щоб наблизити перемогу.

Ми за мир! Все буде Україна!

Долучайтеся, не будьте байдужими, разом ми все подолаємо!

Разом – ми сила!

Віримо у ЗСУ!
Віримо в Україну!
Слава Україні!

#Все_буде_Україна
#волонтерсво
#ЗСУ

#СШ_№110

#допомагам_разом

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.