Сучасний світ та наше життя майже неможливо уявити без Інтернету, він дає багато інформації та безліч можливостей.

Інтернет може бути прекрасним і корисним засобом для навчання, відпочинку і спілкування з друзями. Але, як і реальний світ, він теж може бути небезпечним! Діти можуть не усвідомлювати загроз які несе віртуальний простір. Актуальність проблеми безпечного Інтернету потребує постійної та пильної уваги зі сторони батьків та педагогів.

8-10  лютого наш заклад освіти долучився до відзначення Тижня безпечного Інтернету.

Метою проведення Тижня безпеки в Інтернеті в нашому закладі є підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, акцентування уваги на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі.

В рамках тижня педагогами нашого закладу проведено години спілкування на тему «Безпечний Інтернет», перегляд та обговорення відеороликів, проведено інтерактивні ігри «Безпечно-небезпечно», а також учні познайомилися з новими цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами.

Тепер наші здобувачі освіти будуть впевненіше почувати себе у всесвітній павутині.

І на завершення хотілося б сказати словами одного з великих сучасників: “Інтернет, він не зближує. Це скупчення самотності. Ми начебто разом, але кожен один. Ілюзія спілкування, ілюзія дружби, ілюзія життя.” – Я. Л. Вишневський

Тож поки маєте можливість не промінюйте реальне спілкування з близькими і друзями на віртуал.

#тиждень_безпечного_інтернету

#Заклад_освіти_№110_мКиєва

#Все_буде_Україна_Ок

#7лютогоДеньБезпечногоІнтернету

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.