Іноді серед сірої метушні буднів і напруженої праці хочеться  чогось незвичайного. Завдяки плідній, креативній праці вчителів початкової школи, кожний день тижня відповідав певному кольору та мав свою тематику. Щодня діти малювали і творили, розгадували і розказували, вирізали і писали. З великим задоволенням і масою емоцій брали активну участь у  конкурсах, виставках, змаганнях, які проходили в рамках другого тижня Декади початкової школи.

Впродовж декади пройшли шкільні тури предметних олімпіад для учнів 4-х класів, інтелектуальні перерви. Учні мали змогу випробувати свої сили і показати свої знання з певних предметів.

На певних етапах уроків і на перервах учні слухали музичні композиції, які сприяли гарному та спокійному настрою.

Також був проведений конкурс талантів «Політ фантазїї». Кожна дитина по-своєму неповторна. Скільки дітей – стільки здібностей. І в кожної свої мрії. Ми сподіваємося, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть, а дорослі, будуть їм у цьому допомагати.

На завершення декади була організована виставка робіт на тему: “Золота осінь”.

Протягом тижня ми переконалися, як кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. Ентузіазм, творчий підхід учителів початкових класів, інноваційні педагогічні технології допомогли зробити останній тиждень перед осінніми канікулами справжнім святом.

Щиро дякуємо педагогічному складу початкової ланки, батькам та дітям.

Вчитися, дійсно, цікаво і весело!

Бажаємо усім гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих мандрівок!

Будьте обережні, дбайте про свою безпеку та життя! Бажаємо гарних канікул!!!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.