Підбиваючи підсумки Декади партнерства та комунікації – 2023, коротко розповімо про все по порядку.

Програма цього тижня проведення передбачала різні форми і методи роботи. Вдало поєднувалися як колективні, так і індивідуальні види робіт. Протягом тижня було проведено різноманітні ігри та інтелектуальні змагання, в яких були задіяні учні середніх та старших класів.

Розпочався тиждень з квесту «Тест Білборда та кохання в інтернеті» між учнями 9-х класів. Метою якого було ознайомити учнів із небезпеками, що можуть виникнути під час спілкування в Інтернеті, сформувати навички безпечного спілкування; дати уявлення про необхідні дії у разі підозри чи виникнення онлайн-грумінгу чи сексторшену.

Учні 6-А класу випробували свої математичні здібності у цікавій математичній грі «Найрозумніший».

З метою популяризації хімії, як навчального предмету, Юлія Анатоліївна провела цікаві досліди «Лавова лампа», «Фарагонова змія», учасники якої залишилися задоволеними, адже змогли не тільки відповісти на цікаві запитання, але й подивитися дивовижні досліди, відчути себе чарівниками, а також поглибити знання з хімії.

Цікавим  та насиченим був  урок інформатики  «Я знаю як спілкуватися в інтернеті #Не ведусь» учні  6-А класу пригадали, які бувають спільноти в інтернеті, що таке електронне листування, училися ефективно спілкуватися у парах, моделювали ситуації, обмінювалися інформацією, набували нових знань про булінг в інтернеті.

Дивували й радували своїми знаннями учасники природничо –географічного квесту «Хто кращий знавець природи», а це учні 5-х класів разом із своїм учителем Анастасією Юріївною.

Вчитель фізики та математики – Вікторія Володимирівна переконала учнів 8-Б класу в тому, що талановита людина талановита у всьому, треба тільки працювати над собою, провівши інтегрований урок «Омар Хайям – письменник, математик, астроном».

Учні 5 – 6 класів залюбки долучилися до  конкурсу Кенгуру.

У п’ятницю відбулась церемонія підведення підсумків цього насиченого подіями тижня. Найактивніші учасники були нагороджені Грамотами, Подяками та гарними оцінками.

Весь цей тиждень для учнів працювали вчителі предметники : Головко А.Ю., Дерев’янко Ю.А., Мирончук В.В., Соколова Т.З., Красицька С.В. Дякуємо вчителям за їхню відданість учням та своїй справі!

Дякуємо здобувачам освіти, які надихають наших вчителів на нові звершення своєю наполегливістю, енергійністю та нестандартними підходами до розв’язання математичних, фізичних, природничих, та й життєвих задач!

Сподіваємось, проведені заходи і надалі будуть розвивати в учнів почуття патріотизму, відповідальності за майбутнє планети; виховувати прагнення до гармонії, людяності, доброти!

Тож тиждень з присмаком цифр, фізичних законів, зі шлейфом інформаційних технологій, хімічних та природничих дослідів пройшов з величезним творчим ентузіазмом,  захопив і учнів, і педагогів.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.