17 вересня 2021 на території нашого закладу освіти відбувся туристичний зліт. Це традиційний і улюблений учнями, вчителями та батьками захід, що проводиться впродовж багатьох років з метою популяризації здорового способу життя, підвищення ефективності спортивного туризму та краєзнавства.

Теплий осінній день дав змогу насолоджуватися свіжим осіннім повітрям і теплим сонцем. А перший конкурс “Візитка” дав можливість познайомитись з командами, які продемонстрували командний дух, оригінальність, почуття гумору.

Далі для учасників підготували такі завдання: 
1. Одягання рятувальної системи.
2. Встановлення намету.
3. Туристська естафета – (яка складалась з таких етапів) :

  • Плутанка
  • Підлаз
  • Паралельні мотузки
  • Рух по умовному болоту (по купинах)
  • Маятник.

4. Переправа
5. Міні-орієнтування
6. Рух за азимутом (де учасники повинні були знайти захований предмет і обміняти його на приз).

Під час змагань учасники проявили необхідні знання та навички, фізичну підготовку.

Останньою цікавинкою для всіх стало виконання туристичної пісні: різноманіття пісень, яскраве та емоційне виконання створило піднесену та ліричну атмосферу.

Час, проведений на туристичному зльоті, промайнув цікаво, насичено, весело. Можна з упевненістю сказати, що отриманого заряду бадьорості та енергії вистачить учасникам зльоту на цілий навчальний рік.

Дякуємо учасникам змагань за позитивний та піднесений настрій, веселу та дружню атмосферу. А також дякуємо організаторам туристичного зльоту: адміністрації школи, учителям фізичної культури, та працівникам школи!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.