Педагоги та учні нашої гімназії активно долучилися до відзначення Дня Європи – дня спільних цінностей, спільної історії, спільної культури та, що найважливіше, спільного майбутнього. Адже одним із пріоритетних завдань сучасної освіти є сприяння розвиткові демократичної культури, формуванню політико-правових і соціально-економічних знань здобувачів освіти.

У нашій гімназії цей день виявився надзвичайно насиченим. Віртуальні подорожі європейськими країнами, вікторини, перегляди відеофільмів, години спілкування, конкурси малюнків, відеолекторій, онлайн-вікторини тощо.

Учні 8-Б та 9-Б  класів поглибили свої знання з історії євроінтеграції завдяки заходу “В Європу з Україною у серці”, організованому директором гімназії – Ларисою Ігорівною.

Вчителі гімназії долучилися до освітнього вебінару «Програма ЄС Еразмус+ та можливості е Twinning  для розвитку педагогічної, шкільної та дошкільної освіти на шляхудо євроінтеграції» у межах Дня Європи в Україні.

Класні керівники 1-9 класів проводили у різноманітній формі тематичні години, під час яких діти знайомилися з історією виникнення Європейського Союзу, країнами, які в нього входять, традиціями відзначення Дня Європи в Україні, ознайомлення з культурою та побутом європейських країн.

Гімназисти відчули себе першовідкривачами нових земель і країн, спробувавши себе в ролі географів і країнознавців.

Учні малювали, розфарбовували прапори країн, у якій хотіли б  побувати, і розповідали однокласникам, що цікавого мріяли там побачити, що нового прагнули дізнатися.

Наші учні – діти сучасної Європи, які мають велике бажання разом з європейськими країнами будувати своє майбутнє і майбутнє нашої рідної України!

Україна – серце Європи, країна, якою ми всі пишаємося.

Сердечно вітаємо зі святом! Україна – це Європа!

#ДеньЄвропивУкраїні

#День_Європи

#Гімназія_110

#ДЕПАРТАМЕНТ_ОСВІТИ_І_НАУКИ_КИЄВА

#Освіта_Києва

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.