14 червня 2019 року відбулося урочисте вручення Свідоцтв про здобуття базової середньої освіти учням 9-х класів.

В актовому залі пролунала урочиста музика. Красиві, схвильовані, життєрадісні й зовсім дорослі вони зайшли до зали під оплески присутніх, і мало вірилося, що перед нами чотирнадцятилітні діти. Були і сміх, і квіти вдячності, і сльози радості блищали в дитячих очах.

Керівник закладу освіти Лариса Ігорівна Дубовик привітала присутніх:

«Вітаю з новим званням – “десятикласники”! Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами України! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття, щасливих шкільних років! А випускникам, які залишають школу, – успіхів і вдалого вступу до обраних навчальних закладів.»

Лариса Ігорівна  разом із заступником навчально-виховної роботи Тетяною Мироненко вручили випускникам свідоцтва про здобуття базової загальної середньої освіти.

Окремі учні отримали грамоти  відділу освіти за 1 місце у міському конкурсі.

Теплі слова, щира дружба й повага супроводжували Свято вручення першого документа про освіту.

Святково і з хвилюваннями звернулися дев’ятикласники до батьків, подякували першим вчителям та класним керівникам Лаврик І.М., Максименко О.М..

Вітаємо вас, дорогі учні, із успішним закінченням 9 класу та з отриманням дуже важливого документа у вашому житті. Бажаємо, щоб знання, набуті в школі за роки навчання, стали для вас основою для вибору подальшого життєвого шляху.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.