“Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги”. Цей проєкт – не просто змагання, це інноваційний проєкт, де спорт поєднується з неформальною освітою та розвитком soft skills у молоді, на меті якого – допомогти залучити молодь саме до шкільного спорту і навчити дітей бути командою.

Наш заклад освіти долучився до проекту. Сьогодні в ЗЗСО № 269 відбулися змагання з футзалу. У яких взяла участь наша збірна команда 5-6-х класів, ми зіграли з командами закладів освіти Голосіївского району  №37, 385, №108.

Змагання проходило цікаво і в дружній атмосфері, принесло масу позитивних емоцій. Кожен поєдинок запам’ятався захоплюючою азартною, але дружньою боротьбою.

Юні спортсмени показали, як уміють гідно долати труднощі, підтримувати свою команду, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.

Ми пишаємося кожним учасником і бажаємо їм подальших успіхів у великій подорожі “Пліч о пліч”! Нехай цей дух змагань наповнить серця кожного учасника та надихне їх на нові звершення!

Вдячні вчителю фізкультури – Шосталь Ю.Л. за підготовку команди, підтримку, за те що мотивуєте і надихаєте учнів, залучаєте молодь до здорового способу життя, заняття спортом та фізкультурою!

Також ми безмежно вдячні ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ за можливість брати участь в спортивних змаганнях у воєнний час. В єдності наша міць, а згуртована нація – сильна нація!

Формуємо національну патріотичну свідомість через спорт. Разом переможемо!

https://www.facebook.com/share/r/tbXwLWSrtF4WK5mW/?mibextid=UalRPS

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.