Всесвітній день туризму  — свято, що відзначається щорічно 27 вересня з метою пропаганди туризму, визнаючи туристсько-краєзнавчу роботу однією з найефективніших засобів формування здорового способу життя, розширення кругозору дітей та юнацтва, виховання моральних якостей молодого покоління.

Туристські походи, подорожі та екскурсії розширюють кругозір, дають можливість краще пізнати свій рідний край, знайомлять із визначними пам’ятками історії і культури, природи, звичаями , обрядами та традиціями рідного краю.

27 вересня 2022 року, учні нашого закладу освіти взяли участь у туристсько-краєзнавчому заході “Голосіїв ТУР-FEST”, присвячений Дню туризму.

Захід проходив дистанційно у формі вікторини. Юні туристи продемонстрували свої знання з історії України, з географії, з основ туризму та природознавства.

Онлайн-вікторина стала для учасників чудовою нагодою з користю провести час, розширити свій світогляд, вдосконалити вже набуті знання та засвоїти багато нової інформації.

Дякуємо здобувачам освіти за участь та вашу активність! Будьте завжди цілеспрямованими, досягайте максимальних висот, розвивайтеся і не зупиняйтеся на досягнутому!

 

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.