З 15 по 18 грудня 2020 року в стінах “СМАРТ СІТІ ХАБ” пройшов дитячий хакатон “Smart City School Hackathon”. Хакатон реалізовано в рамках проєкту № 1808 Громадського бюджету-2020 міста Києва.
Участь у хакатоні взяли учні освітніх філій Kyiv Smart City School, а саме 34 команди зі столичних шкіл, в тому числі і наш заклад освіти.
Під час хакатону діти занурились у курс-інтенсив з робототехніки, навчились збирати різноманітних роботів та маніпуляторів, а також програмувати їх, проявили свої IT-знання, навчилися вправно користуватися технологіями, а також виконували завдання та програмували робототехніку в режимі реального часу під керівництвом менторів. Наші учні вирішували винахідницькі завдання, шукали оптимальні рішення під час програмування та управляли власними роботами.

Заходи відбувалися з урахуванням усіх карантинних обмежень.

Подібні заходи допомагають дітям зрозуміти основи програмування, базові концепції та надихають їх на створення власних роботів з особливим функціоналом.

Учні-учасники нашої школи достойно показала свої вміння та знання і за це отримали Сертифікати за участь, а Плєшаковій К.М. , як найактивнішому вчителю-ментору подарували робота.

Всі учні були неймовірно щасливі, отримали купу нових знань та позитивних емоцій.

Вітаємо команду нашого закладу освіти, бажаємо наснаги та подальших успіхів.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.