“Ліга дружніх” є першим етапом  фізкультурно-оздоровчого заходу «Учнівська ліга «Здорова Україна» #JuniorS, організовується серед учнів 5-х класів. В рамках її проведення здобувачі освіти змагаються між собою у різних видах спорту, які передбачені навчальною програмою з фізичної культури.

Здоровий спосіб життя, фізична і інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання і благополуччя. Учні нашого закладу освіти завжди із великим задоволенням беруть активну участь у різних спортивних заходах, змаганнях, естафетах, тощо.

І цього разу ми також не змогли залишитись осторонь.

Протягом декількох днів наші п’ятикласники продемонстрували свої вміння та навички з Cool Games, волейболу та баскетболу, які включено до змагань “Ліги дружніх”.

Дні пройшли весело, жваво, завзято. Яскрава фотосесія,  весела атмосфера, гучна підтримка однокласників, весело проведений час з друзями та купа позитивних емоцій.

Перемогу здобула дружба, учасники залишилися задоволені і з нетерпінням чекають наступний етап – «Лігу Сміливих».

Пам’ятайте, що в здоровому тілі – здоровий дух і ми всі разом робимо одну велику справу – виховуємо здорових та достойних громадян України.

Дякуємо вчителям фізичної культури Шосталь Ю. Л. та Лисову О. Ю. за піднесення на новий фундаментальний рівень фізичного виховання  та спорту у нашому закладі освіти.

#ЛігаЗдороваУкраїна

#ЛігаДружніх

#JuniorS

#школа110Київ

#Моршинська

#ВоднийБаланс

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.