Ні для кого не буде таємницею, що рух – це життя. Здорове життя – це життя з рухом.

Здоров’я людини пов’язане з високою руховою активністю. Звичайно сучасний розвиток технологій, механізація праці та наявність транспорту полегшує наше повсякденне життя, але на превеликий жаль, позбавляє наш організм м’язових зусиль та знижує рухову активність.

Рухова активність — це будь-які форми руху, що потребують енергії, наприклад ходьба, фізична робота, фізичні вправи, зарядка, руханка, заняття спортом тощо.

Регулярні фізичні вправи і фізична активність можуть зробити дива із нашим здоров’ям та тілом. Займатися руховою активністю – можливо всюди.

Нещодавно Лідер Руху JuniorS та ведучий Олександр Педан станцювали танок Wednesday разом із поїзною бригадою чернігівського поїзда та учнями нашого закладу освіти.

Наші здобувачі освіти виконали прості та дієві вправи, які можна виконувати  прямо під час руху поїзда, стоячи чи сидячи на своєму місці.

Ця подорож подарувала учасникам море вражень, новий досвід, круті спогади, нових друзів та танок який запам’ятається надовго.

Отож дбайте про власне здоров’я і виконуйте вправи, які Укрзалізниця разом з командою руху JuniorS підготувала для здорової поїздки.

#залізна_руханка

#СпеціалізованаШкола110іменіКГапоненкаВмістіКиєві

#juniorS

#укрзалізниця

#спорт

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.