Міцна та процвітаюча держава — це, насамперед, здорова та впевнена у своїх силах нація.

Тому спортивний гарт та фізична культура є невід’ємною часткою національно-патріотичного виховання суспільства, передовсім молоді.

1 жовтня з метою залучення дітей до занять фізичної активності та змістовного дозвілля відбувся спортивно масовий захід «Фестиваль спорту» для учнів 1-4 класів, організовано відділом у справах молоді та спорту  Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації та Комплексною Дитячо-юнацькою спортивною школою №15.

Відкриття фестивалю почалося привітальним словом та показовим виступом КДЮСШ «Арго».

Учні нашого закладу освіти під керівництвом Юлії Леонідівни Шосталь змогли взяти участь у розминці, пострибати у довжину з місця, пробігти 15 м, зіграти в футбол 5+1 (гра 12хв), взяти участь у естафетах (стрільба, штрафне коло, човниковий біг) та спробувати себе на гірськолижному тренажері.

Учням цей захід дуже сподобалося. Кожен охочий міг долучитися та спробувати себе у представлених видах спорту, а також опанувати нові технічні прийоми та рухи.

Українці — спортивна нація, адже в неї багато молодих спортсменів.

Українці мають здоровий дух, і дбають про нього.

Спорт – це здоров’я, а здоров’я – це життя! Будьте активними та спортивними!

Дякуємо організаторам. Разом ми можемо змінити життя на краще, роблячи наших дітей щасливими, здоровими та активними громадянами своєї країни.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.