Здоров’я – це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо. Здоров’я може мати дуже дорогу ціну. У Всесвітній день здоров’я ми бажаємо всім його надійного зберігання!

Енергія, яскраві фарби, посмішки і гарний настрій під акомпанемент «драйвової» музики – відмінна підмога для пропаганди здорового способу життя.

У нашому закладі освіти відбувся захоплюючий флешмоб до Всесвітнього дня здоров’я, який став чудовим способом відзначити важливість активного способу життя та спорту. Учні активно долучилися до цієї ініціативи, демонструючи своє зацікавлення та розуміння важливості здорового способу життя. Вони не лише взяли участь у флешмобі, а й поділилися своїми спортивними досягненнями у змаганнях Пліч-о-пліч (черлідинг, футбол, волейбол).

Цей захід нагадав усім нам, що активний спосіб життя є ключем до нашого майбутнього. Регулярна фізична активність має величезний вплив на наше здоров’я, фізичну та психічну готовність, а також на загальний настрій і самопочуття. Розуміння цього допомагає нам усвідомити важливість здорового способу життя та приймати свідомі рішення щодо нашого харчування, активності та відпочинку. Флешмоб став чудовим заохоченням для учнів рухатися вперед у своєму стрімкому житті, пам’ятаючи про важливість спорту та здорового способу життя.

Бажаємо Всім нам – бути здоровими і життєрадісними!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.