Заняття спортом – невід’ємна частина збереження здоров’я на довгі роки. А виховання здорового, міцного та розвиненого покоління – це провідні напрямки роботи нашого закладу освіти.

Наше завдання зберегти і укріпити здоров’я дітей під час локдауну, підняти їм настрій і підтримати бажання займатись спортом.

Всі ми вже адаптувалися до роботи в умовах карантину. І діти і вчителі і батьки вже напрацювали певний алгоритм роботи . І фізкультура при цьому є важливою складовою освітнього процесу. Зараз важливість фізичних вправ і організованої контрольованої активності для дітей значно зросла.  Під час онлайн уроків ми можемо детально показати  дітям техніку виконання вправ, історію спортивних ігор, дати цікаві ребуси і завдання — те,  що  ми не завжди можемо зробити під час традиційних уроків. Зараз ми максимально використовуємо всі освітні демонстраційні можливості Інтернету.

Вчителі фізичної культури Шосталь Ю.Л., Погоріла Д. В., Верета З.В. пропонують своїм учням ранкову гімнастику, коригуючі вправи, вправи для футболу, розтяжки, акробатичні та силові вправи, а також веселі ігри. У роботі використовують власні відео та багато навчальних відео спеціальних освітніх програм «Фізкультура в початковій школі», «Фізична культура», «На урок», та ін.

Тож будьте здорові, займайтесь спортом та не хворійте!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.