«Червона шапочка» Шарля Перро — відома й усіма улюблена казка. Натомість, банальне переповідання сюжетів на сцені — це вже давно не про наш шкільний театр для дітей.

22 травня відбулася прем’єра вистави «Червона шапочка на новий лад». Ролі виконували юні актори театрального гуртка.

Основними завданнями підготовки та проведення даної вистави є: розвивати моральні якості учнів, танцювальні та акторські здібності; виховувати дружні стосунки та любов до казок.

На прем’єру вистави завітали учні вчителі та батьки нашого навчального закладу, які з цікавістю спостерігали за тим, що відбувається на імпровізованій сцені. Учням театралізоване дійство неабияк сподобалось, адже вистава зіграна на новий лад, тобто відрізняється від звичного сюжету. Це абсолютно нова історія про маленьку непосидючу і безпосередню дівчинку, яка перевертає все догори дригом і всюди знаходить пригоди! Забудьте все, що ви знали до сьогоднішнього дня про Червону Шапочку! Дивовижна казка, повна пригод, несподіваних чудес і справжнього святкового чарівництва.

Усі в захваті від переглянутої вистави. Спасибі вихованцям театрального гуртка і майстерності учителів української мови та літератури: Мироненко Т.В. , Мироновій Ю.В. за позитивні емоції та корисно проведений час.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.