Сьогодні, як ніколи зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

5 лютого 2020 року в нашому закладі освіти відбулась зустріч з шкільним поліцейським Полюховичем Миколою Миколайовичом.

Під час зустрічі працівник поліції ознайомив  учнів 1- А та 1-Б класів з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці, а також нагадав про безпечну поведінку на дорозі.

Для учнів 6-А та 6-Б класів було проведено бесіду про різні види правопорушень, особливо наголошено було на випадках насильства, зокрема булінгу, які часто зустрічаються у шкільному середовищі.

Термін – «булінг» об’єднує у собі такі негативні явища, як залякування, знущання, побиття одноліток або слабкіших дітей та псування їх майна. А Кодекс України про адміністративні правопорушення доповнено статтею 173-4 «Булінг (цькування) учасника освітнього процесу» санкція якої передбачає накладення штрафу, – розповідав поліцейський.

А також в рамках тижня  безпечного Інтернету, Микола Миколайович  провів треніг для учнів 5-х класів з питань безпечного користування інтернетом та кібербулінгу, розповів про безпечні сайти для навчання, ознайомив із загрозами, що несе Інтернет та відзначив позитивні моменти користування мережею.

Микола Миколайович дав змістовні відповіді на запитання, які виникали в учнів під час бесід.

Адміністрація школи та учнівські колективи вдячні інспектору відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у місті Києві Департаменту патрульної поліції за співпрацю та високий професіоналізм і сподіваються на подальші зустрічі.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.