20 квітня відбулась четверта зустріч учасників експерименту нашого закладу освіти рамках модулю дослідно-експериментальної програми “Розвиток управлінської компетентності керівників ЗВО”. Кожна нова зустріч, проєкт, щоденна робота  – то є ціла історія, довжиною в урок, перерву, тренінг… а можливо, і життя….

Ці тижні навчання, змінили свідомість, розсунувши межі комфорту як тренерів, так і наших колег. Захопливо, заворожуюче цунамі емоцій та професійно надважливих речей.

На цій зустрічі ми ділилися досвідом, говорила про створення емпатійного простору, розвиток креативного мислення, незадоволені потреби своїх колег, а також про заходи впливу для їхнього задоволення та підвищення нематеріальної мотивації співробітників шкіл.

Говорили, слухали, аналізували, обмінювалися думками, підсумовували важливе… не мовчали…

Цікаво було послухати інших та поділитися своїми ідеями.

І тепер, по закінченню такого мега потужного модулю з упевненістю можем сказати: кожен із тих, хто був присутній на такому навчанні, змінить себе, освіту та її безмір простору на краще. А це мега важливо! Пишаємося бути знайомим з кожним із учасників, дякуємо науковому керівнику проекту Валерії Міляєвій та ННЦ розвитку персоналу та лідерства Університету Грінченка

Ви робите справжні дива!

 

#освіта

#дистанційне_навання

#дистанціна_освіта_скарби

#Київ_дистанційне_навчання

#дистанційна_ОК_вчителі_разом

#Дистанційка_єднає

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.