Волонтерство сьогодні – рушійна сила нашої країни. Це можливість змінити життя інших людей та змінити світ на краще.

Кожен з нас може творити зміни, беручи участь у волонтерськії діяльності.

#Українська_Волонтерська_Служба, #Junior, за підтримки #Міністерство_освіти_і_науки_України, #UNICEF_Ukraine та #Міністерство_молоді_та_спорту_України запустили ініціативу «Шкільний урок волонтерства», до якої долучився наш заклад освіти.

На уроці здобувачі освіти 7б, 8-9 класів дізналися про суть поняття “волонтерська діяльність “, навчилися відрізняти волонтерство від благодійності, про відомих волонтерів, артистів, надихнулись їхніми прикладами й отримали інформацію про онлайн-ресурси, завдяки яким можна долучитися до волонтерської діяльності.

Під час уроку учні пройшли інтерактивне опитування у чат-боті U-Report Ukraine, дізналися цікаві факти про волонтерство, як правильно допомагати іншим та як дбати про свой фізичний та психічний стан.

Адже волонтерство – це постійний рух, який тримає активну людину у гарній фізичній формі. Українська волонтерська служба провели на уроці руханку Junior, яка є необхідною складовою нагадування, що спочатку треба піклуватися про себе (бути здоровим і сильним), а потім допомагати іншим.

Ще одним сюрпризом для учнів був зірковий тренер проєкту – співачка @Alyona Alyona, яка розповіла учням про волонтерство, як вони можуть змінювати світ навколо вже сьогодні та при цьому підтримувати свій власний ресурс та дала три поради, з чого і як розпочати волонтерство.

«Мені завжди хотілося допомагати людям. Це коли я стала старшою, я зрозуміла, що віддаючи ти наповнюєшся. А коли я була маленька, я була завжди в тілі, я була «не така», і мені хотілося допомагати всім «не таким». Допомагати тим, хто цього потребує. Тому що десь, напевно, допомоги потребувала я», – сказала Alyona Alyona під час уроку.

45 хвилин пройшли швидко та непомітно, багато корисної інформації для себе взяли учні. Завдяки новим знанням здобувачі освіти змогли повірити у власні сили та ще більше прагнуть допомагати на волонтерському фронті

Шкільне волонтерство – це тисячі добрих справ, зроблених із непохитною вірою в нашу перемогу. Заради підтримки ЗСУ та допомоги людям із постраждалих населених пунктів наші діти та педагоги організовують благодійні акції, ярмарки, займаються творчістю та роблять багато інших дивовижних вчинків.

Творимо добро разом.

Разом ми сильні!

Разом до перемоги!

#шкільнийурокволонтерства #ГолосіївськийРайон #школа110Київ

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.