Найпрекраснішою миттю життя є дитинство. Це пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дітей. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок нашої держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо, зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми навчаємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.

Кожен педагог наближає перемогу своїми діями. Ми віримо, що освіта – найпотужніша зброя, саме тому наразі важливо не зупинятися та продовжувати розвивати особистість дітей України.

07.04.22

08.04.22

11.04.22

Зустрічі в ZOOM педагогічного патронажу та  помічників вчителя (в інклюзивних класах).

Педагоги продовжують навчання, пропонують дітям різноманітні завдання, надають психологічну підтримку, спілкуються, читають, мріють разом з дітьми і вірять в перемогу, підтримують один одного.

Керівник хореографічного гуртка “Бального танцю”  продовжує та вдосконалює дистанційний навчальний процес в умовах війни зі своїми гуртківцями. Спілкується з ними за допомогою мобільного зв’язку, різних месенджерів, транслює на відео свої рухи , проводить заняття онлайн.

Отже, наше основне завдання – навчати, сіяти у дитячих серцях розум, порядність, доброту, щедрість, впевненість в собі. А ще – прищеплювати молодому поколінню палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури. Адже Вони – майбутнє нашої держави та нашої Планети.

#Все_для_Перемоги

#Дистанціцне_навчання

#Ми_сильні

#Ми_Україна

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.