Зворушливо і незабутньо відбулось завершення навчального року 2018-2019 р. у нашому закладі освіти.

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Це день важливий для кожного з нас, цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

День школи – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. 

Учні, вчителі, батьки, гості заполонили сьогодні шкільне подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів.

Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття свята. З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася  директор школи Лариса Ігорівна.  Директор підсумувала здобутки і побажала випускникам, щоб знання, отримані у школі, знадобилися, щоб зробили правильний вибір, обрали ту професію, яка буде до душі і допоможе себе реалізувати. Вручила нагороди – учням за кращі навчальні результати 2018-2019 н. р. та активним учасниками і переможцями різних конкурсів, олімпіад, змагань. Батькам – за величезну допомогу в професійній реалізації сміливих ідей і проектів. Також були нагородженні сертифікатами вчителі – за активну позицію і бажання змінювати освітню систему.

По завершенню урочистостей, для всіх влаштували розважальну програму школярі, які вражали присутніх драйвовими танцями, сценками і піснями.

Після офіційної частини останнього дзвоника, влаштували розваги на різний смак.

Не обійшлося свято і без традиційного шкільного футболу. Новинкою для цьогорічного останнього дзвоника були Козацькі забави, та квест. Всі діти були задоволені та щасливі.

Свято показало, що цей  день дійсно  сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала  усіх присутніх: учнів, батьків, вчителів і гостей.

Тож бажаємо мирного неба і щасливої життєвої дороги любим випускникам, гарних канікул і нових звершень у новому навчальному році!

 

Що ж, відлітайте ключем журавлиним,

У вирій життя школа вас проводжа.

Нехай все життя ваше буде щасливим,

Наснаги бажаємо вам і добра!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.