Що може бути важливішим за людське життя? Особливо гостро це питання постає воєнний час, у час, коли людина сама відповідальна за власне здоров’я, життя. Уміння бути обачним серед шаленого транспортного потоку – це і є безпека життя.

18 листопада 2022 року з метою залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в нашому закладі освіти пройшов Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху із загальною темою “Безпека на дорогах в умовах воєнного стану”. Здобувачі освіти під час уроку повторили основні правила безпеки для пішоходів – учасників дорожнього руху, переглянули та обговорили навчальні відеоролики, взяли участь у конкурсах та вікторинах, виконали цікаві інтерактивні завдання, розв’язували ситуативні задачі, навчилися читати дорожні знаки, а також намагалися передати в малюнках свої знання з Правил дорожнього руху.

Тож бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше здоров’я – це наша відповідальність! Незнання правил дорожнього руху не звільняє від відповідальності!

 

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.