День Єднання – значуще свято, яке має на меті об’єднати всіх українців та зробити знання найсильнішою зброєю, яка оберігатиме мир на Землі та дозволить Україні процвітати, бути незалежною політично й економічно.

16 січня для нас історичний день, який відображає прагнення нашого народу жити в єдиній незалежній Україні.

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість  наш заклад освіти долучився до відзначення Дня єдності українців.

Сьогоднішня програма святкування вражала, а саме:

  • у всіх куточках нашого закладу освіти майорів національний прапор, діти та працівники одягнули вишиванки та синьо-жовті стрічки показуючи всьому світу нашу єдність;
  • з самого ранку були проведені уроки присвячені єднанню «Тільки в єдності наша сила» (за сприяння МОН та Інституту Національної пам’яті України);
  • о 10.00 прозвучав Державний Гімн України;
https://www.youtube.com/watch?v=Ud1FYYE5VCo
  • здобувачі освіти переглянули патріотичні відео, співали та слухали українські пісні, малювалияскраві малюнки;
  • провели флеш-моб «Єднаймося українці», щоб відчути дух єднання, миру, дружби,
    свободи і гордості за свою державу.
    ,

Сьогоднішній день символізує життя, щастя, радість, чисте небо над головою, це впевненість у завтрашньому дні, у своєму майбутньому,  це можливість спокійно вчитися і працювати. Це одне з найважливіших свят нашої країни, яке підкреслює, що лише в єдності і взаємній підтримці ми зуміємо стати щасливими і заможними господарями на свої рідній землі! Лише в єдності ми можемо досягти величної мети — побудови економічно й духовно багатої, вільної, демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Тож будьмо єдиними у своєму прагненні бачити Україну вільною, незалежною, суверенною державою, яка іде своїм власним шляхом. Разом ми здатні на великі досягнення і перемоги.

Вітаємо всіх українців з Днем Єдності!

Бажаємо зберігати спокій, силу духу, бадьорість і оптимізм. Нехай в кожному куточку панує мир і спокій, любов і взаєморозуміння!

Єднаймося! Ми сильні! Ми разом! 

#UAразом

#обєднані_Україною

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.