Вас пам’ятати будемо завжди,
Із вами будемо боротись за країну.
За ту країну, де нема брехні й війни,
За нашу й вашу мирну Україну…

Щорічно, вже 9 рік поспіль, 21 листопада ми відзначаєм День гідності і свободи.

День гідності і свободи – це, перш за все, наш унікальний український спосіб відстоювати власні громадянські свободи, права і свій вибір творити майбутнє.

Цей день – певне нагадування про волелюбність і мужність нашого народу, його прагнення до демократії, вшанування національних інтересів держави і права людини.

Саме в цей день ми маєм за честь і обов’язок вшанувати пам’ять Героїв Небесної сотні, та всіх захисників які загинули захищаючи нашу державу.

Протягом 17-21 листопада в усіх класних колективах відбулися інформаційні хвилинки, виховні години, відеоуроки на яких згадали події Майдану і вшанували пам’ять загиблих в ті дні.

Вчителі історії провели уроки пам’яті «Як це було».

Відбулася виставка малюнків початкової школи на тему «Свобода очима дітей».

Учні старших класів читали вірші, переглядали відео та писали листи гідності у майбутнє.

У бібліотеці проходила тематична виставка «Честь і гідність – не просто слова…», а в холі закладу було створено інформаційний вісник «Дві революції» де усі охочі могли прочитати вичерпні відомості про історію виникнення та суть цього дня.

Окрім того, в цей день відбулась екскурсія до музейної кімнати «Гідність і честь українців» та покладання квітів до пам’ятного знаку «Пам’ятний знак загиблим воїнам АТО»

Ці заходи – нагадування всім нам про те, якою ціною здобуто свободу на новий шанс для країни стати справжньою європейською державою. Тож, будьмо гідними пам’яті наших Героїв!

Дякуємо Героям  Небесної Сотні!  ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ! ЗА ТЕ ЩО НЕ пошкодували ЖИТТЯ ЗАРАДИ НАС З ВАМИ! ЗАРАДИ  НАШОГО МАЙБУТНЬОГО! СПАСИБІ  ВСІМ, хто відстояв МАЙДАН, ЗА ЯСКРАВИЙ ПРИКЛАД мужності, сили духу, чесності, патріотизму, ГІДНОСТІ та СВОБОДИ!

Слава Україні! Героям слава!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.